WEBDESIGN

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az árak tájékoztató jellegűek, melyek az általad választott szolgáltatásoktól függően változhatnak.

Árlista

A lenti árak az alapcsomagok árai, a leírtakon kívüli szolgáltatások esetén külön árajánlat készül számodra. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk egy személyes találkozót. 

Alap csomag

70.000 Ft-tól

Profi

120.000 Ft-tól

extra

170.000 Ft-tól

További szolgáltatásaink

  • Arculattervezés
  • Tartalomkészítés
  • Közösségi média oldalaid, hirdetéseid kezelése
  • Tanácsadás

Gyakran ismételt kérdések

Leggyakoribb kérdések és válaszok

Bármilyen neked tetsző weboldal, szín, kedvenc könyv címe, konkurens cégek anyagai, egyszóval bármire és semmire, hiszen az alapoktól kezdjük felépíteni a digitális arculatodat. Tehát ha üres kézzel jössz, az is tökéletes.

Az első találkozás ingyenes. Ekkor megbeszéljük, milyen elképzeléseid, igényeid vannak. A második találkozóra elkészítjük a weboldalad tervezetét és az árajánlatot. Amennyiben úgy döntesz, hogy együtt dolgozunk, akkor az árajánlat elkészülte után egy héten belül, szerződéskötéskor esedékes a végösszeg 20%-a előlegként, majd a teljes összeg a munka elkészültekor kerül kifizetésre.

Amennyiben nem magad szeretnéd megoldani a  weboldalad tartalomfejlesztését, kérheted tőlünk az online marketing szolgáltatásokat együtt és külön is. Facebook, Instagram, blog,  szövegírás, fotózás. Ha szeretnéd mindezt elkészítjük neked, vagy elkészítjük a stratégiádat, amelyet magad is kezelni tudsz a későbbiekben.