Szolgáltatások

WEBDESIGN

Kérjük vedd figyelembe, hogy az itt leírtak általános  jellegűek. Tájékozódj, inspirálódj az oldalunkon és kérj tőlünk időpontot személyes találkozóra, ahol kidolgozunk neked egy egyedi ajánlatot.

Hogyan készül?

  • Az első lépés egy személyes találkozó, ahol beszélünk a márkád, vállalkozásod tevékenységéről, jelenlegi  helyzetéről, hogy hol tartasz és hova szeretnél eljutni, illetve, hogy ezt hogy tudnánk a legjobban elősegíteni.
  • Átnézzük a korábbi stratégiádat (ha van) értékeljük és javítjuk, vagy teljesen újat építünk, a te igényeid szerint. Ebben a fázisban begyűjtjük az összes meglévő anyagodat és pótoljuk a hiányzókat. Ha a szövegeket, logokat, fotókat szintén mi készítjük, arra külön árajánlat készül.
  •  Az oldalak és a blogbejegyzések  készítése közben folyamatosan egyeztetünk, a vázlatokat többször is megmutatjuk és a szükséges változtatásokat elvégezzük.
  • Ha mindent megfelelőnek találsz, feltöltjük a weboldalt a tárhelyedre.
  • Két találkozó következik, ahol megtanítjuk, hogyan kezeld a weboldalad, blogbejegyzéseid, hogyan intézd a képfeltöltést stb.
  • Ha szeretnéd, hogy mi kezeljük az oldaladat, vagy szükséged van egyéb szolgáltatásokra, közösségi média oldalaid stratégiájának kidolgozására, külön árajánlatot készítünk számodra.

A weboldalad a céged online kirakata

Gyakran az első találkozási pont közted és a leendő vevőd között. Szeretnél egy olyan weboldalt, amelyre igazán büszke lehetsz, ami pontosan tükrözi a vállalkozásod, céged arculatát? 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj időpontot személyes találkozóra!