Kedves Látogató!Üdvözöllek az oldalamon!

Marketing

Rákóczi Enikő vagyok, a Kreatív Story tulajdonosa. Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy inspirálódhass, mielőtt weboldal készítésbe, vagy készíttetésbe kezdesz. Szeretném megmutatni neked, mire jó egy weboldal. Hogyan készül, milyen elemi vannak, ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz azért, hogy a végén egy olyan rendszerré épüljenek össze, amely hozzájárul vállalkozásod ismertté és sikeressé válásához. 

Érdemes olvasni a blogot, hiszen sok újdonságot mutatok, amit te is beépíthetsz saját weboldaladba. Itt mindent megtudhatsz a pixelekről, vektorokról, értékesítési tölcsérről, tartalomgyártásról és még sok minden másról, amivel eddig zavarba hoztak.

Szeretnél tisztában lenni az alapvető webdesign fogalmakkal? Érdekelnek az új tervezési irányzatok? Látni akarod, hogyan épül fel a digitális arculatod? Szívesen megosztom veled, honnan inspirálódom, hogyan fejlesztem  magam nap, mint nap, hogy a lehető legjobban tudjam megvalósítani az elképzelésedet. 

Ha te magad szeretnél oldalt építeni és elakadsz valahol, írj nekem üzenetet. Ha weboldalt szeretnél, keress bizalommal! 

Örülök, hogy itt vagy!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük